eigenaarslogin >>

divider

Onze Diensten

 

Een juiste prijs 

Op basis van een gratis schatting door een gediplomeerd schatter helpen we u de juiste prijs te bepalen. Een gouden regel? Met een correcte prijs vinden verkoper en koper elkaar makkelijker. 

 

Volledige dossiersamenstelling 

Na het verkrijgen van uw opdracht starten we onmiddellijk, in samenspraak met uw notaris, met de opmaak van uw dossier. Alle attesten worden opgevraagd, nagekeken en verwerkt. 

 

Een betrouwbare partner 

We zijn sinds 1973 aanwezig op de immomarkt, erkend vastgoedmakelaar en aangesloten bij Immoview, het BIV en CIB. 

 

Meer publiciteit 

We plaatsen uw woning op verschillende vastgoed websites en in kranten, immomagazines en regionale pers. We spreken ook ons eigen ruime klantenbestand aan zowel binnen- als buitenland. Een externe firma plaatst met de grootste zorg een bord aan uw woning. 

 

Groot kantorennetwerk Immoview  

Dit netwerk van onafhankelijke immokantoren is vooral actief in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen. Immoview vormt een extra kanaal waarlangs we uw eigendom in de kijker zetten. 

 

Dynamische medewerkers 

Medewerkers van Van d’helsen Immo staan u dag na dag bij. Zij kennen juridisch en bouwtechnisch hun vak. Hun passie, ervaring en klantenpsychologie leidt tot een vlotte verkoop. Onze medewerkers zijn erkend door het BIV en CIB. 

 

Uw eigendom is verkocht! 

We sturen alle documenten, samen met de verkoopovereenkomst, door naar uw notaris. Na goedkeuring wordt deze verkoopovereenkomst voorgelezen en ondertekend op het kantoor. Bij het verlijden van de akte door de notaris wordt u door ons bijgestaan.

divider

Vdhimmo gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. meer infoverder gaan